Nuffnang

PANASSS!!! WAJAH DAN INDIVIDU IRAS UAI DALAM VIDEO DIDEDAHKAN!!!Kita telah dikejutkan dengan penyebaran video panas Ustaz Azhar dengan seorang perempuan berdurasi 38 saat baru-baru ini. Pelbagai tomahan telah dilemparkan kepada Ustaz Azhar Idrus yang mana terdapat pihak yang menerima dan mempercayai bahawa individu dalam video tersebut 100 peratus beliau dan ada juga yang tidak mempercayainya.

Kemudian orang ramai dengan Ustaz Azhar telah tampil menafikan sekeras-kerasnya video tersebut adalah ustaz Azhar dan mengatakan ada pihak tertentu cuba jatuhkan Ustaz Azhar dalam menyampaikan dakwahnya.

Ada juga mengatakan Video ini telah diedit oleh penyokong UMNO atau orang kuat UMNO dengan alasan Ustaz Azhar Pro PAS jadi mereka telah edit dan menfitnah Ustaz Azhar.

Tidak ketinggalan juga yang mengaitkan video tersebut dengan operasi "black off" PR bagi menenggelamkan isu Kempen Sentuh Anjing dan Fiesta Arak di Selangor.

Tidak dapat dipastikan siapakah sebenarnya yang edit video tersebut dan menyebarkan fitnah ini. 

Dalam gambar diatas terdapat perbezaan telingga Ustaz Azhar dengan Wajah yang diedit dalam video tersebut. 

Berikut dikatakan wajah lelaki sebenar dalam video panas yang tersebar.


Sumber asal : BLOG BERITAHARIANN

APA PUN KITA TIDAK PASTI MENGENAI KEBENARANNYA CUMA PESANAN PENULIS, JANGANLAH SESEKALI KITA MENYEBARKAN FITNAH KERANA AMAT BESAR DOSA FITNAH ITU BERBANDING MEMBUNUH......

WALLAHU ALAM
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top