Nuffnang

BONGKAR!!! AJK Ulama PAS Pusat Mohon Bantuan BN?Wow!!!! Merekalah yang mengeluarkan kenyataan bahawa duit kerajaan BN haram kerana datang dari sumber yang haram. Tapi nampaknya mereka juga yang meminta duit kerajaan untuk membiayai program dan kegiatan diorang. Cakap berdegar-degar selama ni untuk apa?


Inilah dia insan tersebut... Ustaz Mokhtar, Ketua Dewan Ulamak PAS Pahang merangkap AJK Dewan Ulamak PAS Pusat... Buktinya adalah berdasarkan daripada website http://yppm.org.my/ di mana sekolah pondok beliau disertakan dalamnya...


Hahaha....  Gua takde masalah pun beliau nak minta sumbangan ker apa ke, sebab perkara ni pun bagus demi pembangunan  agama dan rohaniah pelajar2 di situ. Cuma, pihak kerajaan perlulah pantau samada sumbangan tersebut benar-benar digunakan bagi tujuan pendidikan agama dan bukannya disalahguna demi perjuangan politik mereka.


Gua juga tak pasti samada Dato Dr Mashitah masih lagi bertindak sebagai pengerusi Yayasan ini memandangkan website mereka telah di "suspend".

Pembongkaran lanjut akan dikongsi dalam masa terdekat.....TUNGGU
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top