Nuffnang

JIHAD? Felixia Yeap Dedah Keinginan Ke GAZA!!!
Masih mahu menulis tentang Felixia Yeap? Ya, selagi anda semua sampai ke sini dan mahu baca tentang perkembangan bekas model Playboy. Semua sedar akan perkembangan terbaru di Palestin di mana rakyatnya kini sedang berhadapan dengan serangan demi serangan dari udara pihak pertahanan Israel. 

Felixia Yeap yang sah bergelar seorang penganut Islam baru baru ini menulis sebuah puisi dengan tajuk ‘Biarlah Palestin Menang’ yang didedikasikan khas buat saudara di bumi Palestin.

Dalam bait bait puisi tersebut, terlihat keinginan Felixia Yeap untuk ke sana membantu mereka yang memerlukan selain mahu mati dalam keadaan jihad.

“Ingin saja ku kata pada ibu ku yang tua bekalanku untukmu cukup sampai bila-bila biarlah anak perempuan mu ini pergi, sesungguhnya semua orang akan mati jika benar Allah tarik nyawaku di situ maka syahid dan manislah pemergianku”

Anda boleh baca puisi nukilan Felixia Yeap di laman blog beliau secara penuh dan kami kira ianya sesuatu yang bagus. Sama sama kita doakan kesejahteraan bumi Palestin. 

Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top