Nuffnang

Opss.....Zizan Didapati Bersalah!!Amacam Zizan? Mahkamah Seksyen memerintahkan pelawak dan pengacara popular, Zizan Razak tidak menandatangani sebarang kontrak baharu dengan mana-mana produksi selepas bekas pengurus peribadinya, Marina Juki berjaya mendapatkan injuksi sementara terhadapnya kerana melanggar kontrak.


Hakim Hassan Abdul Ghani memberikan perintah injunksi sementara itu kepada Marina, 31, ketika mendengar permohonan injunksi wanita itu semalam terhadap Zizan Razak atau nama sebenarnya Mohd. Razizan Razak, 31.


Injunksi sementara secara ex-parte (sebelah pihak) itu berkuat kuasa sehingga mahkamah membuat keputusan sama ada membenarkan permohonan Marina bagi mendapatkan injunksi tetap atau sebalik­nya terhadap Zizan pada 6 Mac depan.

Prosiding tersebut dihadiri oleh peguam Harjit Singh Sandhu dan Wan Nurliyane Abdul Rahman yang mewakili Marina sebagai plaintif dan peguam Gandhi Mohan bagi pihak Zizan (defendan).

Bagaimanapun, Marina dan Zizan tidak hadir.

Ketika ditemui pemberita, Harjit memberitahu, anak guamnya berjaya mendapat perintah injunksi sementara itu dan mahkamah akan mendengar hujah kedua-dua belah pihak sebelum injunksi tetap diputuskan pada bulan Mac depan.

sumber : Kosmo!
Share this article

1 Komen:

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top