Nuffnang

BOIKOT Produk Israel : Astro Dituntut Beri Penjelasan!!!


"Amdocs adalah syarikat milik Israel yang baru dianugerahkan kontrak 'Subscriber Management System' oleh Astro. Rakyat Malaysia hendaklah beramai-ramai memboikot Astro sebagai bantahan terhadap pembunuhan rakyat Palestin" 

KENYATAAN AMDOCS 

Amdocs pada Rabu mengumumkan bahawa mereka telah dipilih oleh ASTRO ALL ASIA NETWORK plc MEASAT Broadcast Network Systems (Astro) untuk melaksanakan generasi Astro seterusnya yang digabungkan denganSubscriber Management System, yang merangkumi urusan bil, pengurusan perhubungan pelanggan (CRM) danorder management solution.
Kontrak ini akan membolehkan Astro menambah baik penyampaian perkhidmatan kepada lebih daripada 1.5 juta pelanggan, dan juga mengurangkan kos.

Kontrak itu dianggarkan bernilai berjuta-juta dolar bagi penyediaan perisian (software) dan perkhidmatan.Pengesahan status Amdocs sebagai syarikat milik Israel

Ditubuhkan 30 tahun yang lalu sebagai pemaju perisian untuk direktori telefon, Amdocs dikatakan merupakan salah satu syarikat Israel yang paling berjaya dan konsisten.

Dalam mengharungi kejayaan, Amdocs terus kekal mempertahankan ciri-ciri Israel dalam organisasi tersebut.


Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top