Nuffnang

MENARIK!!! Panggilan Percuma Kini Di Facebook


Berita baik kepada penggemar panggilan video atas talian (online). Nampaknya Facebook telah mengambil langkah baru dalam menyaingi pesaing-pesaingnya di media sosial dengan langkah ini. Viber, Tango, Skype, YM Messenger antara yang telah menggunakan aplikasi ini, namun, dengan pengenalan ini oleh Facebook, ia sudah pasti akan menerajui dunia media sosial yang sebenarnya telah menakluki negara kita, Malaysia.

Facebook kelmarin membenarkan penggunanya membuat panggilan percuma kepada kenalan mereka di laman sosial berkenaan menggunakan aplikasi yang dibangunkan khusus untuk telefon pintar iPhone dan komputer tablet iPad.Aplikasi Facebook untuk gajet keluaran Apple itu mengeluarkan paparan apabila kenalan berada dalam talian dan memberikan pilihan untuk menghubungi mereka dengan menyentuh ikon yang tertera pada skrin iPhone atau iPad.
Terkandung dalam versi Facebook 5.5, aplikasi tersebut turut memudahkan pengguna menghantar komen dan menyukai sesuatu kandungan di laman web itu. - AFPBB : Tak Sabau Nak Guna Sambil Menantikan Blackberry 10 di pasaran Malaysia
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top