Nuffnang

Kah..Kah...Kah.. Gambar-Gambar Pemimpin PR Yang Jadi Bapa Dan Ibu AyamKah...Kah..Kah.... nak Sambung gelak lagi!!!! Kah....kahh... Ramainya Yang Jadi Bapa dan ibu Ayam di dalam PR.. Kah...kah...Kah... Tak Percaya??? Cuba tengok gambar-gambar di bawah ni.... Kah..kahak...kahak... hak Tui!!!!


Pembangkang kata kerajaan dok bagi BR1M kat rakyat pelbagai kaum tanpa memilih amalan politik sebagai FIRAUN. Hadi Awang buat kenyataan bongok lagi.

Tapi dia lupa nak bagitau kita sapa dia FIRAUN tu. Kalo ikut sejarah regim pemerintahan Mesir Kuno, depa punya ramai FIRAUN sampai beratus ratus kot. FIRAUN ada la gelaran pemerintah tertinggi dalam sistem hierarki regim Mesir Kuno. Kalo zaman moden ni samalah dengan PRESIDEN kat AS,Mesir Moden cicit Mesir Kuno tu, PERDANA MENTERI (PM) kat Malaysia, Thailand dll.

Kat Malaysia la ni dah dok ada 6 PM sejak 1957. Jadi nak tuduh PM Malaysia yang zalim, korup dll mesti sebut PM yang mana hah wahai Hadi Awang pandiaq? Samalah dengan FIRAUN FIRAUN tu sapa yang haprak yang di kata oleh Hadi Awang tongok tu? 

Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top