Nuffnang

VIDEO : SEKOLAH PONDOK MAHU DIROBOH, TAPI PUSAT KARAOKE MASIH KUKUH!!!

Sebuah sekolah pondok agama Annajmiyah di Pengkalan Kubor, Kelantan telah disita oleh Majlis Daerah Tumpat minggu lalu. Pusat mendidik agama Islam disita tetapi pusat karaoke haram dibiarkan begitu sahaja.

Di zaman pemerintahan PAS di bawah Dato’ Asri Haji Muda dan beberapa Menteri Besar lain, Jalan Hamzah memang sudah terkenal dengan aktiviti pelacuran dan apa yang di panggil Kopi & Korek.

Tetapi apabila BN mengambil alih Kelantan pada 1978, Tan Sri Mohammed Yaccob telah menutup tempat berkenaan tetapi BN membenarkan operasi pusat hiburan berlesen, yang antara lain turut menawarkan perkhidmatan seks secara ‘underground’.


Apabila Nik Aziz menerajui pemerintahan ulama di Kelantan, beliau berbangga dengan mendakwa PAS berjaya menghapuskan aktiviti pelacuran di dalam manifesto-manifestonya.

APAKAH betul dan benar dakwaan Mursyidul AM PAS itu ???

ADAKAH Kelantan yang terkenal dengan jolokan "SERAMBI MEKAH" bersih dari maksiat dan tiada langsung wujud pusat2 maksiat seperti PELANCURAN, PERJUDIAN ???

APAKAH Nik aziz sebagai Menteri Besar Kelantan pasti dan yakin EXCO2, YB2 PAS dan PBT telah menjalankan amanah dengan telus dan jujur dalam menangani gejala maksiat PELACURAN dan PERJUDIAN di Kelantan ???


Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top