Nuffnang

HIDUP PR!!! Sewa Tapak Pasar Malam Dinaikkan Di SelangorMAKIN menggila nampaknya kerajaan PKR Selangor hari ini. Semua nak naik. Kalau semua naik lepas tu boleh lah salahkan BN macam BN pulak yang perintah negeri Selangor ni.


Surat yang telah diterima oleh para peniaga pasar malam iaitu 90% daripadanya adalah peniaga orang Melayu, mendesak supaya para peniaga membayar sewa tapak pasar malam dengan kadar sewaan yang baru berharga RM144 setahun.

Dengan tambahan bayaran fi proses lewat sebanyak 10% dari kadar fi lesen.

Dahsyat Kerajaan Selangor nak cari duit buat isi kantong masing-masing. Peniaga Melayu terus diperah tanpa memikirkan kesengsaraan mereka.

Katanya negeri berkebajikan tapi apa yang kebajikan? KEBAJINGAN adalah!

Tekan lagi orang MELAYU! Desak lagi orang MELAYU!

Hanya itu jelah kelebihan yang ada pada kerajaan negeri Selangor hari ini yang bertuankan DAP yang sememangnya anti Melayu dan anti Islam.

Maka boneka-boneka Melayu dalam PKR, PAS, PAN terus membisu dan buat-buat pekak sebab takut hilang kuasa dan dipinggirkan oleh DAP.

SUMBER
Share this article

1 Komen:

  1. Mana si pondan Rafizi ni, simulut berbau dubur ini suka sangat mengacau periuk nasi org melayu, kes yg terbaru hospital UITM .Agaknya tengah melantak najis Tokong!

    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top