Nuffnang

PANASSS!!! STATUS FB PELAWAK OTAI SINDIR MANGSA DI KELANTAN #Banjir2014Panasss....memang pasti akan panasss!!!! Selepas kita melihat dan mendengar perihal artis yang menjadi isu panas dalam misi membantu mangsa banjir melibatkan Fizo Omar, Fouziah Gous dan Abby Abadi, kini muncul pula artis atau pelawak otai Abon yang telah memuatnaik status yang seolah-olah menyindir mangsa banjir di Kelantan.
Abon Artis dalam komen FBnya  berbunyi :

"Niat suci kami untuk turun ke Kuala Krai mungkin dibatalkan klu benar rakyat klntan x mau menerima kami.....nampaknya sumbangan keperluan dan wang drma menjadi reski rkyat pekn pahang......"Yang menjadi persoalan, kepada siapa Abon tujukan status tersebut dan mengapa mereka menolak bantuan dan sumbangan dari kumpulan bantuan yang disertai Abon?

Kita tunggu penjelasan dari Abon berkenaan perkara ini.....

Dikemaskini :

Dari status di bawah ini nampaknya seperti akaun FB tersebut di atas adalah akaun palsu (fake account) yang menggunakan gambar dan nama yang sama.

Kita lihat luahan Abon di akaun FBnya :


Sebaik-baiknya Abon perlu tampil membuat kenyataan terbuka untuk membersihkan namanya kalau benar akaunnya telah "dipergunakan".
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top