Nuffnang

KESIAN!!! PAS TERUS DIPERMAINKAN PKR!!!Entah untuk ke berapa kalinya, PAS terus tertipu dan dipermainkan. Kesiannnnnn.......

Tidak sampai 24 jam PAS membuat pengumuman menyokong Wan Azizah & Azmin sebagai calon Menteri Besar Selangor,  PKR memaklumkan Azmin tarik diri untuk dicalonkan menjadi Menteri Besar Selangor. Sangat-sangat mudah untuk menipu Haji Hadi dan menipu Nik Aziz.Namun mereka lupa, Sultan Selangor tidak perkenan negerinya ditadbir oleh Azizah seorang penduduk tetap Singapura.

Persoalannya kini, TS Khalid akan mengadap kepada DYMM Sultan Selangor. Oleh kerana tipu menipu menjadi tidak terkawal dalam Pakatan Rakyat sekarang ini, sudah pasti jalan Pilihanraya Negeri akan terpaksa digunakan. 


Rakyat dan negeri Selangor menjadi kacau-bilau gara-gara PAS yang membuat U Turn. Apakah Pilihanraya Negeri Selangor bila-bila masa ini akan mengurangkan kerusi PAS daripada 15 kepada 4 sahaja? Yang pasti DAP tidak lagi mahu pengundinya memberi undi kepada PAS yang susah diurus dan menyusahkan.


SUMBER
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top