Nuffnang

ANAK IKAN!!! 5 Artis Lelaki Dipantau Polis!!!!Dalam laporan Metro Ahad hari ini, sekurang-kurangnya lima selebriti dikatakan berada dalam pemantauan pihak berkuasa ketika ini. 

Melalui kenyataan Penolong Pengarah Bahagian Ketua Penolong Pengarah Bahagian Perjudian, Kongsi Gelap dan Maksiat (D7) Bukit Aman Datuk Roslee Chik, pihak mereka kini sedang buat pemerhatian terhadap beberapa artis tanah air yang dipercayai terlibat.

Melaui laporan, dengan bayaran RM5000 dan tajaan-tajaan mewah selebriti tersebut menjadi peneman golongan VVIP ke pusat hiburan selain daripada itu turut menjadi pemuas nafsu golongan VVIP.

Melalui maklumat kebanyakkan mereka yang terlibat daripada individu pendatang baru dalam industri hiburan tempatan. Boleh dikatakan kejap muncul kejap tidak atau boleh diterjemahkan suam-suam suku. dalam industri hiburan tempatan

Walubagaimanapun daripada hasil siasatan mereka ini mampu menggunakan kenderaan-kenderaan mewah dan dengan itu menimbulkan keraguan kerana mereka jarang mendapat tawaran dalam bidang nyanyian ataupun lakonan secara terus

“Mereka (selebriti) jangan ingat kerana populariti boleh terlepas. Saya tegaskan supaya mereka semua bertaubat dan hentikan kerja terkutuk itu jika tidak mereka akan diheret ke muka pengadilan,” katanya.

Jangan hanya ingin hidup mewah mereka sanggup melakukan perbuatan dilarang dalam islam dengan menjadi anak ikan atau lelaki peneman kepada golongn mak datin dan VVIP.

Sebelum perkara ini menjadi serius lebih baik artis-artis suam - suam kuku tersebut bertaubat dan jauhi daripada aktiviti persunda-lan kerana disebabkan perbuatan mereka dapat merosakkan industri hiburan tanah air. 
Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top