Nuffnang

VIDEO OPS DAULAT : Habis Laa... Confirm 3 Individu Ini Ke Manila!!!

Video di bawah ini dirakam pada 10.02.2013 (2 hari sebelum pencerobohan di Lahad Datu) semasa Program Sambutan CNY PKR 2013.

Video yang membuktikan Tian Chua, Siva Rasa, Darell Leiking dan beberapa orang pemimpin pembangkang yang tidak diketahui, telah berada di Philipina selang beberapa hari sebelum insiden pencerobohan di Lahad Datu berlaku.Kemudian lihat pula kenyataan Tian Chua yang diambil daripada akaun Twitter milik beliau;


Dalam ucapan ringkas Darell Leiking, beliau ada mengatakan;
"Baru tadi.... baru semalam (09.02.2013),  saya balik daripada Manila untuk satu misi bagi parti dengan rakan kita di sana, YB Tian Chua dan YB Siva Rasa. DSP Wilfred Bumburing pun sepatutnya bersama kami tapi beliau banyak urusan di sini Sabah tapi saya tahu beliau selalu Touch dengan kami berkenaan apa misi kita di manila baru-baru ini......"


Suatu yang mengejutkan, tarikh Tian Chua bertolak ke Philipina (31 Jan 2013) sehingga Darell Leiking memaklumkan kepada hadiri dengan ayat "semalam" (09 Feb 2013), menggambarkan seakan-akan pemimpin-pemimpin pembangkang berada di Philipina untuk suatu tempoh yang agak lama. 

ARTIKEL BB SEBELUM INI MENGENAINYA. KLIK SINI

Kalaupun dengan tujuan untuk mencari bahan bukti berkaitan kes Amalilio, kenapa perlu ambil masa sehingga lebih kurang sepuluh (10) hari. Pelik bukan!....

LAGI PEMBONGKARAN DI SINI - SUMBER
Share this article

1 Komen:

  1. apa kena mengena dan relevennya DSP Wilfred Bumburing maka namanya disebut....big big big question mark?

    BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top