Nuffnang

HAHAHA.....MANA KAU MAU LARI LAGI ALI SETANNNN!!!Ingatkan hebat sangat.... mana kau mau lari lagi Ha.... Ali sebelum ini melarikan diri ke Sweden untuk memohon suaka politik, beliau mendakwa tidak dibicarakan dengan adil dan diancam oleh kumpulan gangster serta rasis di Malaysia.

Sesuatu yang amat menarik, sesuatu yang amat memeranjatkan dan sudah pasti sesuatu yang pastinya akan digunakan atau dijadikan isu besar oleh para pemimpin Pakatan Rakyat terutama sekali Ambiga Srevanasaan dan barisan peguam Malaysia yang pro-Pakatan yang cuba memperkukuhkan THIRD FORCE yang kini menjadikan undang-undang Malaysia sebagai barang permainan dan perlecehan dunia.Difahamkan Ali Abdul Jalil yang beberapa hari lepas, bukan main berbangga kononnya telah mendapat suaka politik dari Kerajaan Sweden menerusi paparan kad permohonan suaka di Facebook, hari ini telah dihalau oleh Kerajaan Sweden dari negara tersebut.


Dia telah ditangkap oleh polis Sweden dan telah dihantar kepada Interpol untuk dihantar balik ke Malaysia dan dijangka tiba di KLIA sekitar jam 2.00 petang esok.Walau bagaimanapun sehingga kini masih tiada sebarang pengesahan rasmi dari pihak Wisma Putra.
Share this article

3 Komen:

 1. Memanglah takde apa-apa, dia nganjing kerajaan Malaysia. Berlawok.
  Kurang ajar betul.

  BalasPadam
 2. Shining examples of 'too ugly inside and outside' the whole bloody lot of them.

  BalasPadam
 3. Itu bru d dunia

  BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top