CIKGU HANJING!!!! Ini Respon Dari Kem Pelajaran Malaysia (KPM)
Tunggu punya tunggu, akhirnya Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) melalui Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia Tan Sri Abd Ghafar Bin Mahmud mengeluarkan Kenyataan Media berhubung kes seorang "CIKGU HANJING" yang menghina anggota keselamatan yang terkorban dan sedang bertugas di Lahad Datu, Sabah.
Berikut kenyataan media yang dikeluarkan (SUMBER)
BB : Biar Tindakan Yang Diambil Setimpal Dengan Apa Yang Telah Dilakukan!!! Bukan Setakat Surat Amaran!!!
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
Nuffnang 3
MENARIK



kanada menunggu keputusan pilihan raya tinjauan us...

wall street memastikan rumah putih tetap terkawal

senarai biasiswa lepasan spm zakat bantuan ipt 202...

umdap mantap branding may have backfired among aye...

not all flag mistakes are equal

Resepi Telur Bungkus Paling Menepati Selera Puas Hati Bila Isinya Lebih
Inilah kerana ketaksuban politik, pasukan keselamatan terkorban pun nak dihina...syaitan!
BalasPadamGuru adalah kerjaya terhormat, yg tidak tahu menghormati org lain dan tidak mengenang jasa org lain tidak harus dikekalkan ! Merosakkan anak bangsa.
BalasPadamOleh kerana sifat-sifat yang harus ada pada seorang guru sudah tidak ada pada beliau maka elok lah di tamatkan sahaja perkhidmatan perguruan beliau itu .
BalasPadambetuL tu... harap ambil tindakan yang sewajarnya... kalau disahkan kurang siuman.. beliau tidak lagi layak untuk mengajar... kesian kat anak diik... an mencemarkan imej guru2 lain.
BalasPadam