Nuffnang

BONGKAR!!! ANAK ANGKAT OBAMA RAKYAT MALAYSIA BUAT LAPORAN POLIS



SATU LAPORAN POLIS TELAH DIBUAT OLEH SEORANG LELAKI KETURUNAN KADAZAN DUSUN, UMUR 34 TAHUN, DI BALAI POLIS PUCHONG MEMOHON JASA BAIK DARIPADA PIHAK BALAI UNTUK PENGESAHAN DARI WHITE HOUSE MELALUI EMBASSY KUALA LUMPUR BERKENAAN DIRINYA YANG MERUPAKAN SATU-SATUNYA ANAK ANGKAT KEPADA PRESIDEN BARACK OBAMA. 

BELIAU JUGA PERCAYA PRESIDEN TERSEBUT AKAN FAHAM DAN BERTINDAK SEGERA UNTUK MEMBERI BANTUAN TERHADAP DIRINYA. PENGADU MEMBUAT LAPORAN POLIS BAGI MEMPERCEPATKAN KERJA-KERJA SIASATAN DALAM MENCARI DAN MENEGAKKAN KEBENARAN DI DALAM KEADAN BELIAU YANG KINI DALAM KESUSAHAN.

MASALAHNYA BUKAN SEKALI DIA BUAT REPORT. TETAPI BEBERAPA KALI DI BEBERAPA BALAI POLIS YANG BERLAINAN. NAMUN, APA YANG DIBUAT OLEH PENGADU IANYA BERTUJUAN BAGI MENDAPAT PENGESAHAN DARIPADA PIHAK KEDUTAAN DAN KERAJAAN MALAYSIA TERHADAP DIRINYA YANG DIDAKWA SEBAGAI ANAK ANGKAT KEPADA BARACK OBAMA - PRESIDEN AMERIKA. 

DIFAHAMKAN JUGA, PENGADU TELAH BEBERAPA KALI DITAHAN OLEH PIHAK POLIS KERANA TIDAK MEMBUAT BAYARAN MAKANAN YANG DI MAKAN DI BEBERAPA BUAH RESTORAN TERKEMUKA DI SEKITAR KAWASAN PUCHONG, DANG WANGI DAN PUTRAJAYA DENGAN MEMBERI ALASAN BAHAWA BELIAU ADALAH MERUPAKAN ANAK ANGKAT KEPADA PRESIDEN AMERIKA DAN TIDAK SEHARUSNYA DIKENAKAN SEBARANG BAYARAN. 

DI DALAM BEBERAPA LAPORAN POLIS YANG DIBUAT OLEH PENGADU DI BALAI POLIS DANG WANGI, BELIAU MENDAKWA RASA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN TINDAKAN BEBERAPA ANGGOTA DAN PEGAWAI POLIS YANG MENGHINA DAN MENGHERDIK PENGADU SEBAGAI SEORANG PESAKIT MENTAL. Hehehe....boleh gitu???

Hehehehe...kecoh la lu bro! Ada yang sakit mental nak jadi Perdana Menteri, ada pulak nak jadi Sultan sebuah negeri, ada juga sakit mental nak jadi Imam Mahdi, ini pulak nak jadi anak Presiden Obama. Hehehe...Semua otak dah tak betul ni... dunia...dunia...!!!

Share this article

6 Komen:

 1. ni la akibat tidor lepas Asar dan waktu maghrib

  BalasPadam
 2. terlebih dos ni..ataupun lupa makan ubat..

  BalasPadam
 3. akibat tido masa tgh mesyuarat la ni

  BalasPadam
 4. manusia tak betul la tu..huhu

  BalasPadam
 5. so what? kalau ko anak angkat obama, boleh aje mentedarah tak yah bayo? apa la... patutnya anak angkat obama, kaya le.. g la lu.. apa pun tak bleh..

  BalasPadam

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top