Nuffnang

Perbandingan Samsung S4, Blackberry Z10, iPhone 5 Dan Lain-lain Pesaing

Bagi yang sedang berkira-kira untuk memiliki handphone atau gajet anda yang baru, di bawah ini perbandingan yang dibuat di antara jenama-jenama terkenal yang berada di pasaran ketika ini.

Secara peribadi, BB yang telah menggunakan kesemua jenama ini serta berdasarkan komen dari rakan-rakan yang lain, ternyata jenama Samsung mendahului dari segi "Menang Membeli, Menang Memakai".

Terpulanglah kepada pengguna-penguna dan peminat jenama masing-masing. Ulasan ini memandangkan penggunaan BB dalam memenuhi tuntutan sebagai "blogger" yang boleh dikatakan maksimum khususnya dalam penggunaan laman sosial seperti FB, Twitter, Blog, Portal Online, Video serta gambar.

Mungkin bagi yang mereka yang meminati atau selalu bermain game secara online, Apple adalah yang terbaik.

Manakala, Blackberry pula sedikit merumitkan penggunaannya walaupun BB adalah pengguna Blackberry sejak 4-5 tahun yang lalu termasuklah yang terbaru Z10.

Apa yang lebih mendukacitakan, kita tidak dapat mengakses "page" di FB dengan blackberry ini. Dan apabila kita browsing, ianya tidak seperti yang kita harapkan.

Apa pun, semua ini hanya pandangan peribadi BB secara peribadi dan tidak melambangkan imej atau jenama mana-mana produk sekalipun.

Akhir kata, Samsung adalah yang terbaik buat para blogger semua.

Share this article

0 Komen:

Catat Ulasan

APA Kata Anda?
Ada berita dan info menarik di tempat anda? Kongsikan di SINI....

Nuffnang 3

MENARIK

BB Followers

 
Copyright © 2014 Belia Bangkit • All Rights Reserved.
Distributed By Free Blogger Templates | Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top